Foto Pas înainte pentru noua sală de sport din Florești! Va costa 7 milioane de lei

Pas înainte pentru noua sală de sport din Florești! Va costa 7 milioane de lei
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu
Pas înainte pentru noua sală de sport din Florești! Va costa 7 milioane de lei
Pas înainte pentru noua sală de sport din Florești! Va costa 7 milioane de lei

Compania Națională de Investiții a început procedurile de scoatere la licitație a proiectului pentru noua sală de sport din comuna Florești, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Potrivit edilului din Florești, aceasta va avea și o tribună cu 180 de locuri, va fi situată pe strada Carpați, nr. 10, valoarea estimată fiind la 7 milioane de lei.

Această sală de sport reprezintă mijlocul prin care susțin mișcarea, sportul, sănătatea floreștenilor și îmi doresc să creștem calitatea vieții, nivelul condițiilor și al accesului la activități sportive pentru locuitorii comunei Florești prin investiții în dotări și echipamente la standarde înalte!

Atât Primăria Comunei Florești, cât și Consiliul Local Florești au luat toate măsurile necesare pentru această investiție, iar fondurile pentru implementarea acestui proiect sunt din surse de finanțare guvernamentale”, a transmis Pivariu.

Zonele pe care sala le va include sunt următoarele:

• zonă de sport

• vestiare

• zone de primire și cea destinată spectatorilor - pe 2 niveluri (parter și etaj).

De asemenea, zona de sport va cuprinde patru terenuri pentru: handbal, baschet, tenis și volei, cu o suprafață totală de aproximativ 1083 mp. Zona anexă a suprafeței sportive va fi împărțită astfel:

Parter: Zonă de primire spectatori, Cabinet medical, Depozitare materiale sportive, Vestiare, Oficiu întreținere, Hol acces sportivi, Spații tehnice.

Etaj: Foyer, Tribună cu 180 locuri, Grup sanitar, Spații tehnice, etc.

Comenteaza