Petiție a locuitorilor din zona Între Lacuri. „Nu avem cale directă spre Gheorgheni"

Petiție a locuitorilor din zona Între Lacuri. „Nu avem cale directă spre Gheorgheni"

Clujenii au inițiat o petiție privind o amenajare ieșire auto din cartierul Între Lacuri prin str. Sarmisegetuza.

"Către Directia Tehnică a municipiului Cluj-Napoca
In atenția d-nei Mărincean Mirela, Șef Serviciul Siguranţa circulaţiei

Stimată doamnă Mărincean,

Având in vedere problema critică, presantă și urgentă pentru locuitorii cartierului Între Lacuri, care în acest moment au o singură cale de acces auto spre cartierul Gheorgheni (prin cartierul Mărăști-pe sub podul de pe Aurel Vlaicu), vă solicităm să analizați cu celeritate propunerea 57458/44/27.01.2021 de semaforizare a intersectiei str. Sarmisegetuza/Teodor Mihali și permiterea virajului stânga sau continuarea drumului înainte spre str. Alexandru Vaida Voevod/str. Venus.

Menționăm că singura cale de ieșire din cartierul Intre Lacuri spre Gheorgheni, se blochează in fiecare zi lucrătoare la primele ore ale dimineții cât si după-masa sub podul din Mărăști, așa cum se vede din pozele atașate.

Adunăm nervi, stres și zeci de minute pierdute in trafic, generăm poluare pentru o problemă care s-ar putea rezolva simplu, cu o intersecție semaforizată, sincronizată cu cea din capătul străzii Dorobanților/T. Mihali si semaforul din fața FSEGA. Drumul nostru spre școlile, gradinițele și punctele de interes public din cartierul Gheorgheni s-ar scurta cu 1 km și cel puțin 10-15 de minute in orele de vârf față de traseul inutil pe care suntem obligați sa-l parcurgem acum'', se arată în petiție.

Comenteaza