Plătește online taxele și impozitele locale. Sau la toate primăriile de cartier din Cluj-Napoca

Plătește online taxele și impozitele locale. Sau la toate primăriile de cartier din Cluj-Napoca

Luni, 6 ianuarie 2020 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier și la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7. Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până la sfârșitul lunii martie.

De asemenea, reamintim tuturor contribuabililor că există alternative de plată care să îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:

-direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;
-online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro
-online, pe site-ul www.ghiseul.ro;
-online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)
-virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteți găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/Informații/Informaţii despre conturile IBAN,sau accesând link-ul https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/Cont_IBAN_2006.html

.

Comenteaza