Platformă on-line de milioane VIDEO

Platformă on-line de milioane VIDEO
Clujenii vor putea trimite cereri primăriei pe internet. În circa 9 luni, municipalitatea va implementa o platformă on-line care îi va scuti pe clujeni de cle puţin jumătate din drumurile pe care sunt nevoiţi să le facă acum la primărie. Şi cozile de la ghişee vor scădea, promit autorităţile.

Investiţia se ridică la aproape 7 milioane de lei şi este finanţată în mare parte din fonduri europene.Vor putea fi trimise on line cererile pentru autorizaţii de amplasare panouri publicitare şi bannere, organizarea de manifestaţii sau evenimente publice şi parcări. Deasemenea, de acasă sau de la birou veţi putea sesiza primaria despre maşinile abandonate, câinii comunitari, cerşetori, rampe clandestine sau permise de liberă trecere.

Documentaţiile mai complexe, cum ar fi cele necesare pentru obţinerea unei autorizaţii de construire sau pentru obţinerea cărţii de identitate vor trebui depuse în maniera clasică, la ghişeu.

Reporter: Claudia Romitan
Imagine: Radu Zincă

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza