Foto Podul de pe Calea Baciului: "Dă-i încolo de săraci, automobilul să trăiască"

Podul de pe Calea Baciului: "Dă-i încolo de săraci, automobilul să trăiască"

Podul de pe Calea Baciului a fost finalizat cu succes de către muncitorii de la DRDP Cluj. Dar succesul s-a oprit la partea carosabilă, deoarece pietonii trec puntea pe model arhaic, aşa cum se poate observa în postarea unui clujean de pe pagina de Facebook Clujul Civic.  

Podul de pe Calea Baciului: "Dă-i încolo de săraci automobilul să trăiască"

Ne este cunoscută expresia "Fă-te frate cu dracul până treci puntea". Se aplică şi în varianta a la Cluj? Lucrările finanțate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj la podul de pe Calea Baciului au avut panglica tăiată de ceva vreme.

Clujenii spun totuşi că şi pietonii ar vrea să poată trece în siguranţă prin zona respectivă şi atrag atenţia asupra faptului că o "mică parte" a podului a rămas în aer: exact acea parte pe care ar trebui să păşească cei care nu circulă pe roţi şi nu contribuie la poluarea oraşului.  

"Revin cu o completare privind podul de pe Calea Baciului. După mult "vuiet" s-a finalizat partea carosabilă. Partea pietonală arată aşa cum veţi vedea în poze, şi e asa din toamna anului trecut mi-e să nu ne fure asiaticii "patentul ". De fapt ignoranţa e la loc de cinste, dă-i încolo de "saraci " automobilul să trăiască!", scrie un clujean pe pagina de Facebook Clujul Civic. 

Imediat postarea de ieri a adunat comentarii alealtor clujeni dezamăgiţi de practica lucrului bine făcut, dar nu până la capăt.

"România lucrului "bine făcut", pe jumătate!"
"România lucrului bine început și atât..."
"România chitsch-ului bine făcut. Vedeți, fix lucrurile aste mărunte mă enervează maxim. Dacă te apuci de un lucru, fă-l până la capăt! Trebuie insistat și schimbată mentalitatea asta. O groază de alte exemple se pot posta aici, mă implic!"
"Sper măcar că banii au fost repartizaţi şi lucrarea plătită!!!"

Comenteaza