”Primărița de fier” a Clujului: Dacă nu rezolvați branșamentele la utilități, nu primiți asfalt

”Primărița de fier” a Clujului: Dacă nu rezolvați branșamentele la utilități, nu primiți asfalt

Urmează să fie asfaltate mai multe străzi din comuna clujeană Chinteni prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, iar primărița Lucia Magdalena Suciu, le transmite din nou localnicilor să rezolve problema branșamentelor la utilități. În caz contrar, asfaltul va fi turnat cu prioritate pe alte străzi din comună. 

Alocările financiare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru asfaltare includ următoarele străzi din comuna Chinteni: străzile Munții Oașului, Munții Șureanu, Munții Bucegi, Nucului, Marin Sorescu, Curcubeului, Calatis, George Enescu, Ion Creangă, Păcii, Traian, Mihai Viteazu, Decebal, Burebista și Sarmisegetuza din localitatea Chinteni, precum și strada de la Biserică și strada spre Capela Mortuară, din localitatea Vechea.

Primarul comunei a insistat încă din primăvară ca localnicii să acționeze pentru racordarea la branșamentele cu utilități. După asfaltarea străzilor orice acțiune asupra stării acestora este interzisă, a precizat Lucia Magdalena Suciu. 

”Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări este în derulare, fiind deja publicată în SEAP (SICAP), deschiderea ofertelor urmând a avea loc în data de 7 noiembrie 2022.

În acest sens, REVENIM cu rugămintea de a depune toate eforturile necesare pentru realizarea tuturor branșamentelor la rețelele de utilități publice. În cursul acestei săptămâni, vom verifica și în teren stadiul de realizare a branșamentelor. În cazul în care nu veți da curs solicitării noastre, vom fi nevoiți să reconsiderăm lista străzilor propuse în vederea asfaltării în etapa I.

De asfaltare vor beneficia și străzile Salcâmului, Prunului și Republicii, cu precizarea că asfaltarea acestora se va realiza cu finanțare din bugetul local. Și locuitorilor acestor străzi le adresăm aceeași rugăminte de a realiza, de îndată, branșamentele la rețelele de utilități publice”, le-a transmis primarul comunei Chinteni localnicilor. 

Citește și: Branșamentele la rețelele de utilități publice, INTERZISE la Chinteni după ce se asfaltează străzile

Comenteaza