Video Primarul Bogdan Pivariu a anunțat ce lucrări urmează în Florești

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat ce lucrări urmează în Florești
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Odată cu venirea primăverii și încălzirea vremii se vor înteți lucrările de infrastructură în cea mai mare comună din țară.

Edilul Bogdan Pivariu a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre lucrările care urmează a fi efectuate în perioada următoare în comuna clujeană.

Noi deja suntem pregătiți cu o serie de lucrări, sperăm să ne lase și vremea. Ceea ce se poate face în această perioadă, se face. Au început anumite lucrări de măsurători, bordurare pentru noi trotuare, pentru evidențierea zonelor dintre trotuar și carosabil. În special ce se poate face în aceste condiții meteo.

De asemenea, au început lucrările de acces la zona Terra. Celebra strâmtoare Terra este pe cale de dispariție. La fel și celebrul gard de pe strada Dumitru Mocanu. Mai avem lucrări de modernizare pe strada Teilor unde am făcut și exproprieri pentru că anumite proprietăți erau în drum. Pe o bucată din stradă apare și trotuare, se sistematizează drumul de acces rutier.

Lucrăm și pe Dumitru Mocanu 2. Este o altă arteră care va apărea, care merge până în strada Petuniei unde va fi creată o nouă cale de acces în Drumul Național și din partea estică a satului Florești, la intrare cum vii din Gilău în partea dreaptă. Este un drum din piatră acolo și va fi modernizat”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Primarul Floreștiului a mai spus că administrația pe care o conduce este pe cale de a finaliza o altă licitație care aduce noi drumuri la modernizare.

Comenteaza