Video Primarul Pivariu a anunțat care este stadiul lucrărilor din Florești. Ce proiecte sunt în grafic

Primarul Pivariu a anunțat care este stadiul lucrărilor din Florești. Ce proiecte sunt în grafic
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Comuna Florești are mai multe proiecte de infrastructură în derulare. Edilul Bogdan Pivariu spune că toate acestea respectă graficul de lucru.

Primarul Floreștiului a vorbit, la ZIUA LIVE, despre stadiul lucrărilor de infrastructură din cea mai mare comună din țară.

Bugetul comunei Florești aproape s-a triplat în acest mandat. Legat de lucrările de infrastructură, fără a ne referi la strada Eroilor, care a fost finalizată și modernizată sau acel gard de pe Dumitru Mocanu care era în mijlocul drumului. A dispărut și problema strâmtorii Terra. După lungi insistențe am obținut avizul poliției și a celor de la drumuri pentru a continua lucrarea cu semaforizarea.

În ceea ce privește alte zone, lucrăm acum pe strada Urușagului. Porțiunea neasfaltată a fost modernizată în totalitate. La fel și pe strada Porii unde aveam un gard pe mijloc rezultat în urma dezvoltării haotice. Se mai lucrează și pe strada Narciselor, pe strada Mărginean, pe strada Avram Iancu în zona BMW. Lucrăm în continuare pe infrastructură.

De asemenea, se lucrează la introducerea sistemului de canalizare în satul Tăuți. Toate lucrările pe care le-am menționat sunt în grafic. Satul Tăuți era singurul care nu avea acest sistem de canalizare. Și grădinița din Tăuți va fi gata în câteva luni, probabil la începutul anului viitor. Extindem și iluminatul public în acea zonă.

Totodată, am încheiat un nou proces important. Mă refer la proiectarea noii școli din Florești. Lucrăm în acest moment la caietul de sarcini pentru licitația executării. Este un proiect din fonduri europene de peste 11 mil. euro. Vorbim de una dintre cele mai moderne școli din România. Și lucrările la viitorul parc sunt în grafic, chiar mai avansate”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Comenteaza