Primarul Pivariu, anunț important pentru floreșteni: „Linia M26 va avea in continuare stație în Piața Mihai Viteazu!”

Primarul Pivariu, anunț important pentru floreșteni: „Linia M26 va avea in continuare stație în Piața Mihai Viteazu!”

Dorința floreștenilor se pare că a fost ascultată, iar problema rutei liniei M26 a fost rezolvată, a anunțat edilul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu.

În ultimele zile a fost o întreagă discuție referitoare la acest subiect, locuitorii din comuna Florești au făcut chiar o petiție la CTP pentru ca linia M26 să rămână neschimbată. Așadar, vestea dată de primarul Bogdan Pivariu a fost una mult așteptată.

„Linia M26 va avea in continuare stație în Piața Mihai Viteazu!

În urma ședințelor de lucru pe care le-am avut cu reprezentanții C.T.P Cluj privind eliminarea stației din Piața Mihai Viteazu de pe traseul liniei M26 mă bucur să vă anunț că această stație va rămâne în continuare pe traseul M26.

Astfel, începând de mâine noul traseu va fi:

Astfel, pe raza Municipiului Cluj-Napoca, traseul liniei M26 va fi urmatorul: Calea Floresti (statia Ciobanului, statia Piata Flora) – str. Plopilor (statia Plopilor Sud) – Splaiul Independentei (statia Cluj Arena, statia Parcul Central) – str. George Baritiu – Piata Mihai Viteazul ( statia Piata Mihai Viteazul Sud , statia Pod Traian), str. Baritiu, Splaiul Independentei – str. George Cosbuc (statia Hotel Sport) - Calea Motilor (statia Fabrica de Bere) – Calea Manastur (statia Gradini Manastur) – Calea Floresti (statia Taberei, statia Calea Floresti).

Aș vrea să le mulțumesc reprezentanților C.T.P Cluj pentru implicarea de care au dat dovadă în soluționarea acestei provocări, precum și comunității floreștene, care încă o dată a dovedit că este una implicată și vibrantă. Împreună găsim soluții la toate provocările!”, a transmis edilul din Florești.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza