Primarul Pivariu, anunț la ZIUA LIVE: „Execuția pentru școala nouă din Florești este în licitație începând de astăzi”

Primarul Pivariu, anunț la ZIUA LIVE: „Execuția pentru școala nouă din Florești este în licitație începând de astăzi”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

În noua școală din cea mai mare comună din țară își vor desfășura activitatea peste 1.200 de elevi și 60-70 persoane - cadre didactice și personal auxiliar. Investiția este de aproximativ 11 milioane de euro, fonduri europene.

Anunțul de lansare a licitației pentru proiectarea Scolii Gimnaziale cu clasele 0-8, care se va afla în zona Străzii Cătanelor, a fost făcut de edilul Bogdan Pivariu, joi dimineață, la ZIUA LIVE.

Așteptăm cu nerăbdare să demarăm proiectul noii școli verzi. Este un contract semnat deja. Urmează să fie pus la dispoziția noastră proiectul și să-l scoatem la licitație. Un lucru foarte important, aici spun pentru prima dată pentru că în dimineața asta am văzut și eu, s-a publicat pe platforma electronică de licitații publice (SEAP) execuția viitoarei școli. Deci școala nouă din Florești a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește licitația pentru execuția ei. Va fi una dintre cele mai moderne școli din România, unde vor învăța peste 1.000 de copii într-un schimb. Execuția pentru școala nouă este în licitație începând de astăzi”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Potrivit edilului comunei clujene, este cel mai mare proiect gestionat de primăria Florești în ceea ce privește suma de bani alocată.

Schema funcțională a școlii cuprinde 36 de săli de clasa, 4 laboratoare, spații administrative, spații pentru recreație, biblioteca, sală multifunțională, etc.

Comenteaza