Primarul Pivariu anunță modernizarea sistemului de iluminat public în Florești! Vor fi 1.000 de stâlpi noi cu LED

Primarul Pivariu anunță modernizarea sistemului de iluminat public în Florești! Vor fi 1.000 de stâlpi noi cu LED

Este vorba de un proiect în valoare de 4,5 milioane lei, finanțat din fonduri nerambursabile.

Potrivit edilului celei mai mari comune din țară, aproximativ 1.000 de stâlpi noi vor fi modernizați sau înlocuiți cu corpuri de iluminat cu LED-uri, reducând semnificativ consumul de energie.

Modernizare Sistem de Iluminat Public - Comuna Florești!

Aproape 1000 de stâlpi noi vor fi modernizați sau înlocuiți cu corpuri de iluminat cu LED-uri, reducând semnificativ consumul de energie. Proiectul in valoare de 4,5 milioane lei este finanțat din fonduri nerambursabile din cadrul «Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public».

Sistemul include senzori de telegestiune pentru gestionarea de la distanță a disfuncționalităților și va implica servere și licențe de sistem pentru o gestiune eficientă, evaluată la 1,02 milioane lei. Această modernizare urmărește îmbunătățirea serviciului public, sporirea siguranței pietonale, reducerea infracționalității și intervenții rapide în situații de urgență.

Proiectul va fi implemtat pe:
6 străzi în Luna de Sus, cu o lungime totală de 6 km
41 de străzi în Florești, însumând 30 km.

Reușim astfel să mai facem un pas important către o infrastructură durabilă, mai sigură și mai conectată digital!”, a transmis primarul din Florești.

loading...
Comenteaza