Programul de funcţionare al Primăriei în perioada Sărbătorilor Pascale

Programul de funcţionare al Primăriei în perioada Sărbătorilor Pascale
În perioada Sărbătorilor Pascale, Primăria Cluj-Napoca va funcţiona după un program modificat, anunţă reprezentanţii instituţiei.

Serviciul de evidenţă a persoanelor va fi deschis vineri, 29 aprilie, de la 08:30 la 14:30, pentru eliberări de acte de identitate, însă sâmbătă, duminică şi luni va fi închis. Programul normal de muncă se va relua începând de marţi, 3 mai. 

Serviciul stare civilă va asigura vineri program la Compartimentul Decese, în intervalul 8:30 - 12:30, în timp ce sâmbătă se va asigura program la Compartimentul Decese, în intervalul 8:30-12:30. Duminică va fi închis, luni, se va asigura program la Compartimentul Decese în intervalul 8:30-12:30, iar de marţi se va reveni la programul normal de muncă.

În ceea ce priveşte programul ghişeelor Centrului de Informare pentru Cetăţeni şi al casieriilor de pe strada Moţilor nr. 7, acestea vor funcţiona normal vineri, între orele 8:30 şi 16:30. Primăriile de cartier nu vor asigura însă program cu publicul vineri şi nici luni. Programul normal de lucru cu publicul se va relua de marți, 3 mai.

 

Comenteaza