Proiect pilot pentru dezvoltarea Clujului în 2013: buget special de investiţii pentru Mănăştur VIDEO

Proiect pilot pentru dezvoltarea Clujului în 2013: buget special de investiţii pentru Mănăştur VIDEO
Anul 2013 aduce veşti bune pentru mănăştureni: municipalitatea va aloca un buget special acestui cartier, din bugetul general pentru Cluj-Napoca, iar locuitorii zonei vor avea posibilitatea să aleagă în ce proiecte vor fi banii investiţi. Dacă acţiunea va avea succes, proiectul va fi extins şi în celelalte cartiere ale oraşului.



"Ce propunem pentru prima dată în 2013 la buget este ca pentru cartierul Mănăştur să alocăm o sumă de bani pe care o vom stabili în momentul elaborării bugetului, bani pe care mănăşturenii să decidă cum o cheltuiesc în favoarea cartierului lor. Adică, oamenii să se întâlnească, să discute şi să stabilească priorităţile, iar din lista respectivă în funcţie de suma alocată să se şi implimenteze. Mănăşturenii trebuie să se gândească cum să-şi îmbunătăţească viaţa. Dacă acest lucru va reuşi, vom merge şi în celelalte cartiere ale Clujului", a spus primarul Emil Boc, astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

Bugetul general pentru Cluj-Napoca va fi stabilit la începutul anului viitor, după ce Parlamentul va vota bugetul de stat pentru 2013.

Comenteaza