Foto PSD Cluj, atac la primărie şi firmele de deszăpezire. "Oare Domnul Emil Boc și a sa camarilă așteaptă ca robotul Antonia să deszăpezească străzile orașului?"

"Mai multe străzi din zona apropiată semi-centrală a Clujului sunt înzăpezite", susţine PSD Cluj într-un comunicat de presă, oferind ca exemplu străzile Plopilor, Oțetului, Mioriței și Moldovei, "autoritățile fiind depășite de situație".

„În Cluj-Napoca, astăzi la ora 10.30 sunt aproape 12 ore de când ninge abundent. Administrația locală este total depășită de condițiile meteo, de parcă am fi în Evul Mediu și ar trebui să facem diverse ritualuri pentru a opri ninsoarea, deși acest val de ninsori a fost anunțat de aproximativ o săptămână", a declarat Vladimir Dan, președintele TSD Cluj.

"Oare administrația locală nu pune preț pe siguranța participanților la trafic? Oare Domnul Emil Boc și a sa camarilă așteaptă ca robotul Antonia să deszăpezească străzile orașului? Felicitări pentru promptitudinea cu care societățile plătite din bani publici își fac datoria, sub atenta supraveghere a administratorilor urbei”, a mai spus liderul tinerilor social-democraţi din Cluj.

Comenteaza