Radare fixe pe străzile din Cluj-Napoca. Boc: "Voi discuta încă o dată cu ministerul de resort"

Radare fixe pe străzile din Cluj-Napoca. Boc: "Voi discuta încă o dată cu ministerul de resort"

Luni, în cadrul ședinței Asociației Municipiilor din România (AMR), structură coordonată de primarul Clujului Emil Boc, urmează să fie analizată posibilitatea introducerii radarelor fixe, în baza unei hotărâri cu caracter local. 

„Luni, la întâlnirea cu colegii din Asociația Municipiilor din România, voi discuta încă o dată cu ministerul de resort posibilitatea introducerii de radare fixe pe anumite zone, precis determinate, prin Hotărâre de Consiliu Local.  O asemenea decizie ar diminua numărul accidentelor, ar face zona sigură, dar va elimina și posibilitatea acestor liniuțe”, a declarat edilul Emil Boc, vineri, la ZIUA LIVE.

Numărul total al accidentelor cu victime a scăzut de la 568 în 2019, la 509 în 2020. Potrivit raportului edilului, numărul accidentelor cu victime în care sunt implicate trotinete, bicicliști și pietoni este în creștere totuși. 

Radarele fixe ar putea fi instalate pe următoarele străzi:

Bulevardul 21 Decembrie 1989,
Strada Frunzișului, 
Bulevardul Muncii, 
Strada Moș Ion Roată 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza