Foto Radiologia de la Spitalul de Recuperare a fost reamenajată

Radiologia de la Spitalul de Recuperare a fost reamenajată
Laboratorul de radiologie de la Recuperare a fost reamenajat
Laboratorul de radiologie de la Recuperare a fost reamenajat
Laboratorul de radiologie de la Recuperare a fost reamenajat
Laboratorul de radiologie de la Recuperare a fost reamenajat

Au fost finalizate lucrările de reamenajare a laboratorului de radiologie din cadrul Spitalului de Clinic de Recuperare (SCR) din Cluj-Napoca.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat lucrările de reamenajare a laboratorului de radiologie din cadrul SCR, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

„Un act medical de calitate necesită, pe lângă profesionalismul echipei medicale și dotarea cu echipamente ultraperformante, și infrastructura adecvată astfel încât serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde. Vom continua să investim în spitalele din județ pentru ca medicii să poată salva viața sau îmbunătăți starea de sănătate a celor care necesită diverse investigații ori intervenții”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Reamenajarea laboratorului de la demisolul corpului C3 al SCR a fost necesară pentru a asigura amplasarea și instalarea în condiții optime a unui aparat radiologic nou achiziționat, precum și buna funcționare a echipamentului medical.

Investiția de 157.475 de lei a fost finanțată exclusiv de către CJ, din bugetul propriu, iar principalele lucrări executate au constat în realizarea unei protecții suplimentare împotriva radiațiilor, desfacerea unor pereți de compartimentare nestructurali și refacerea lor pe altă poziție, precum și refacerea finisajelor pardoselilor, a pereților și a instalațiilor electrice.

Aflat sub autoritatea CJ Cluj, SCR Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una extrem de ridicată.

Comenteaza