Restricții de circulație pe două străzi pentru modernizarea malurilor Someșului

Restricții de circulație pe două străzi pentru modernizarea malurilor Someșului

De luni încep lucrări de modernizare pe două străzi din Grigorescu, municipiul Cluj-Napoca, în cadrul proiectului de modernizarea și extindere a infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului Someș.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că circulația pe străzile Gavril Muzicescu (cu sensul de deplasare dinspre str. Giuseppe Garibaldi spre Bulevardul 1 Decembrie 1918) și Sigismund Toduță (cu sensul de deplasare dinspre str. Gavril Muzicescu spre Bulevardul 1 Decembrie 1918) va fi restricționată începând de luni, 6 iunie 2022.

Aceste restricții sunt necesare în contextul lucrărilor care se desfășoară în zonă în cadrul proiectului cu finanțarea europeană „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”.

Obiectivul de investiții se întinde pe o suprafață de aproximativ 146.500 mp și cuprinde malurile intravilane ale Someșului în zona străzilor Paul Ioan, 1 Decembrie 1918, Plopilor, Gavril Muzicescu, Sigismund Toduță, Splaiul Independenței, Mamaia, Dragalina, precum și în zona adiacentă parcurilor Rozelor și Iuliu Hațieganu.

Execuția lucrărilor se realizează secvențial, pe tronsoane succesive, de la vest spre est, pe cele două maluri. Lucrările sunt executate de Asocierea ACI Cluj (lider) - SOCOT SA - Simacek Facility Services.

Etichete
Comenteaza