Restricţii de circulaţie pe una din cele mai intens circulate artere

Restricţii de circulaţie pe una din cele mai intens circulate artere
Primăria Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie în weekend, pentru desfăşurarea în bune condiţii a unor lucrări care se execută la turnul instituției.

Sâmbătă şi duminică se va închide circulația autovehiculelor, cu excepția transportului în comun, pe calea Moților, de la intersecția cu strada Clinicilor, pe sensul de venire spre centru. De asemenea, se va inchide total circulaţia pe strada Petru Maior, se va interzice virajul la stânga de pe strada George Coșbuc în Calea Moților, cu excepția transportului în comun, virajul la stânga de pe strada Mihai Eminescu pe Calea Moților şi virajul la stânga de pe Calea Moților pe strada Petru Maior.

Traseul deviat pentru autovehiculele care circulă pe direcția strada Emil Isac și strada Memorandumului spre Piaţa Lucian Blaga este pe strada Gheorghe Șincai. Totodată, trecerea de pietoni de pe Calea Moților la intersecția cu strada Petru Maior se va reloca la intersecția cu strada Vasile Alecsandri.

Primăria face un apel clujenilor să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

 

Comenteaza