Restricții mai aspre într-o localitate din Cluj. De mâine intră în SCENARIUL ROȘU

Restricții mai aspre într-o localitate din Cluj. De mâine intră în SCENARIUL ROȘU

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a impus restricții mai aspre într-o comună din județ, unde rata incidenței COVID a trecut de 3 la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat prin Hotârârea emisă luni, un set mai aspru de măsuri pentru comuna Recea-Cristur (4,38 ‰), unde rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori. Noile restricții se aplică, începând cu data de 1 martie 2022, până la ieșirea din vigoare a H.G. nr.171/2022, respectiv 8 martie 2022.

Astfel, începând de mâine, toate activitățile permise în contextul pandemiei, se vor derula, la capacitate de 30%, inclusiv în restaurante. Magazinele și localurile vor fi rămâne deschise până la ora 22:00. De asemenea, sălile de spectacole, dar și spațiile în care se vor desfășura activități sportive vor fi ocupate tot într-un procent de 30%. Concertele și festivalurile în aer liber se vor putea desfășura cu cel mult 500 de spectatori, iar la mitinguri vor putea participa doar 100 de persoane. Slujbele şi rugăciunile colective, se desfăşoară în interiorul şi/sau în afara lăcaşurilor de cult, cu respectarea regulilor de protecţie sanitară, organizarea de procesiuni şi/sau pelerinaje religioase este permisă numai cu respectarea regulilor de protecţie sanitară. 

loading...
Comenteaza