Foto S-a inaugurat Centrul Local APIA din Gilău. Multă lume bună la tăierea panglicii

Primarul Gelu Topan susține că decizia strategică a agenției, de a-și deschide punctul de lucru de la Gilău, se va traduce printr-o creștere a producției locale și o fericire mai mare pentru fermieri.

La inaugurarea sediului au fost prezenți, printre alții, directorul general APIA România, Adrian Pintea, deputatul PNL Cluj Radu Moisin, inspectorul școlar general al județului Cluj, Marinela Marc, subprefectul Răzvan Ciortea sau președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș. De asemenea, la inaugurare a fost și un preot care a sfințit locația.

APIA LA GILĂU. Moment foarte important pentru comuna Gilău, pentru fermierii de aici și din întreaga zonă: am inaugurat astăzi (vineri - n.red.) Centrul Local APIA din Gilău. În felul acesta, fermierii sunt mult mai aproape de informație și de banii pe care îi pot accesa. Am convingerea că decizia strategică a agenției, de a-și deschide punctul de lucru de la Gilău, se va traduce printr-o creștere a producției locale. În consecință, printr-un grad mai mare de fericire a fermierilor comunei.

La inaugurarea sediului de la Gilău a participat multă lume bună: directorul general APIA România, Adrian Pintea, deputatul Radu Moisin, inspectorul școlar general al județului Cluj, Marinela Marc, subprefectul Răzvan Ciortea, președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, vicepreședintele ANSVSA Ioan Oleleu, directorii APIA Cluj Mihaela Rozor, Florin Bota și Ioan Merca, reprezentanți ai Direcției pentru Agricultura Cluj, primari și viceprimari ai comunelor arondate centrului local de la Gilău.

Locația a fost binecuvântată de Părintele Sebastian Popa. Le mulțumesc tuturor și sper să fie într-un ceas bun”, a afirmat edilul din Gilău.

„Agricultura și dezvoltarea fermierilor sunt prioritatea actualei guvernări! Noul centru local APIA va facilita accesul fermierilor la fondurile naționale și europene și va asigura o interacțiune mai rapidă și eficientă între APIA și fermieri, reprezentând un nou pas spre descentralizare și subsidiaritate”, a transmis și deputatul Radu Moisin.

Comenteaza