S-a redeschis unul din drumurile de pe varianta Grigorescu - Floreşti

S-a redeschis unul din drumurile de pe varianta Grigorescu - Floreşti
| Foto: Facebook
Poza noua 12.08.2018
Poza noua 12.08.2018
S-a redeschis unul din drumurile de pe varianta Grigorescu - Floreşti

Veşti bune pentru şoferii care fac naveta între Cluj şi Floreşti pe varianta cartierul Grigorescu. Drumul de nord a fost reabilitat şi este deschis circulaţiei rutiere.

Primarul Floreştiului, Horia Şulea, a anunţat duminică, pe rețeaua de socializare Facebook, redeschiderea drumului de nord de pe varianta Grigorescu - Floreşti.

"GATA! De azi, duminică, de la ora 12:00, drumul de nord este deschis. Reabilitat complet, adică strat de asfalt plus de uzură, lărgire carosabil cum, unde și cât a fost posibil, plus marcaje. Drumul e că în palmă, cu asfalt similar celui de autostradă, știu că îmbie la a apăsa accelerația, dar, vă rog, atenție, disciplină în trafic, respect pentru ceilalți, și, mai ales, respectați indicatoarele rutiere", îndeamnă edilul, pe Facebook.

"Și încă un amănunt, spus cu subiect și predicat. Iată, si mă refer aici la executantul drumului de legătură de pe Sud, dacă se dorește, dacă se vrea, dacă există voința și capacitate tehnică și dacă interesele meschine și de blocare ale Florestiului nu își vâră coada, se poate realiza la superlativ o reabilitare a unui drum de 10 km în cinci zile, lucrând zi și noapte", adaugă Horia Şulea.

Marţi, varianta Grigorescu - Floreşti a fost închisă pentru lucrări de reabilitare, îngreunând situaţia şoferilor care circulă zilnic între Cluj-Napoca şi Floreşti.

Comenteaza