S-au reluat lucrările la un parking din Cluj

S-au reluat lucrările la un parking din Cluj
Lucrările la un parking din Cluj s-au reluat şi ar urma să fie finalizate în noiembrie.

Lucrările la parkingul de pe strada Negoiu, din cartierul Mănăştur, s-au reluat, anunţă Primăria. „Şantierul s-a redeschis săptămâna aceasta. Sperăm ca parkingul să fie gata până la mijlocul lunii noiembrie", a spus viceprimarul Dan Tarcea. Acesta a afirmat că se lucrează la etajul al treilea şi că, la final, imobilul ar trebui să aibă şapte niveluri (P+6).

Parkingul trebuia sa fie gata în august 2015, dar a bătut pasul pe loc din cauza problemelor firmei Construdava. Aceasta a câştigat licitaţia împreună cu ICCO Energ, din Braşov, dar era singura care executa lucrările. Primăria a negociat cu braşovenii să vină să termine construcţia, iar aceştia s-au apucat acum de treabă.

ICCO Energ este o societate în spatele căreia se află un personaj cercetat în dosarul de abuz în serviciu al primarului PNL al Braşovului, George Scripcaru. Unul dintre acţionarii ICCO Energ este ICCO Electric, firmă aflată în insolvenţă, care aparţine omului de afaceri Călin Filimon Costan.

Scripcaru a fost acuzat de încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare sau prestări servicii de către CET Brașov sau Tetkron SRL, societăți deținute de primărie, cu Bepco Ghimbav, societate controlată de Simina Costan, Călin Filimon Costan și Mihai David (fost director al Hidroelectrica), prin care s-a urmărit devalizarea celor două societăți și scoaterea acestora de pe piață energiei în favoarea BEPCO.

 

Comenteaza