S-au terminat lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare pe 4 străzi din Cluj-Napoca! Urmează altele

S-au terminat lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare pe 4 străzi din Cluj-Napoca! Urmează altele
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Reprezentanții forului administrativ județean au anunțat că s-au finalizat lucrările de modernizare a rețelelor edilitare pe alte patru străzi din municipiul Cluj-Napoca, respectiv Jupiter, Gârbău, Parâng și Iuliu Maniu.

Compania de Apă „Someș”, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, continuă lucrările de investiții din fonduri europene care vizează reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare de pe cca. 100 de străzi din Cluj-Napoca.

Astfel, au fost finalizate recent lucrările de reabilitare a conductelor de apă și canalizare de pe străzile Parâng, Gârbău, Jupiter și Iuliu Maniu.

„Demarate la începutul lunii iunie, lucrările la rețelele de pe cele patru străzi au fost finalizate într-un timp extrem de scurt, aspect îmbucurător pentru cetățenii care locuiesc și tranzitează zonele vizate. În prezent, se lucrează la aducerea străzilor la starea lor inițială. În paralel, am început lucrările pe alte patru artere din municipiu, respectiv pe Republicii, Calea Dorobanților, B-dul 21 Decembrie și Universității”, a afirmat Alin Tișe, șeful CJ Cluj.

În ceea ce privește străzile Parâng și Gârbău din cartierul Mănăștur, lucrările de înlocuire a celor 160 de metri de conducte de canalizare au fost realizate în proporție de 100%. În prezent se execută racordurile pe strada Parâng, ulterior etapa de refacere a carosabilului.

De asemenea, conducta de distribuție a apei amplasată pe strada Jupiter din cartierul Zorilor, în lungime de 555 metri, a fost reabilitată, lucrările fiind în etapa finală de asfaltare. Nu în ultimul rând, pe strada Iuliu Maniu din zona centrală a municipiului au fost finalizate lucrările de modernizare a rețelei de canalizare pe o lungime de 440 metri.

Comenteaza