Sandu propune ca noul stadion al Clujului să fie inaugurat cu un meci "U" - CFR

Sandu propune ca noul stadion al Clujului să fie inaugurat cu un meci
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vizitat astăzi Cluj Arena şi s-a declarat încântat de ceea ce a văzut.

Pre;edintele FRF, Mircea Sandu, s-a declarat surprins de costul redus al Cluj Arena. "Un preţ de 35 de milioane de euro, plus taxa pe valoarea adăugată, este fabulos", a spus Sandu, când a aflat preţul stadionului, de la preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Spre comparaţie, stadionul Naţional Arena, cu 50.000 de locuri, costă aproape 200 milioane de euro.

Sandu spune că este o performanţă că s-a lucrat în întregime cu contractori români. "Inclusiv gazonul a fost aşternut de o firmă din România", a completat Tişe.

Preşedintele FRF a venit astăzi să vadă lucrările la Cluj Arena. Sandu le-a recomandat constructorilor să nu se grăbească cu inaugurarea arenei. "Cel mai bine ar fi ca primul meci de pe acest stadion să fie între Universitatea şi CFR", a declarat Sandu.

Şeful federaţiei vizitat şi sala de conferinţe, vestiarele, precum şi alte spaţii de pe stadion, declarându-se încântat de ceea ce a văzut. Cluj Arena este finalizat în proporţie de 90%. Lucrările ar urma să se încheie în 30 septembrie. Stadionul va avea 30.000 de locuri.

Comenteaza