Se extinde rețeaua de apă pentru toți locuitorii unei comunei clujene! Când vor fi gata lucrările

Se extinde rețeaua de apă pentru toți locuitorii unei comunei clujene! Când vor fi gata lucrările
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Compania de Apă „Someș” a demarat lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă în localitățile Borșa, Borșa Cătun și Giula din județul Cluj.

În prezent, localitățile Borșa, Borșa Cătun și Giula dispun de rețele de apă potabilă însă nu pe toate străzile și ulițele. Extinderea rețelei de distribuție va asigura accesul la apă potabilă pentru toți cetățenii din cele trei localități care, în acest moment, folosesc apă potabilă din surse proprii, fântâni și izvoare.

Extinderea rețelei de apă pentru toți locuitorii comunei Borșa este dublată de introducerea serviciului de evacuare a apelor uzate. Lucrările la canalizare sunt și ele începute, motiv pentru care ne așteptăm ca, odată cu finalizarea ambelor investiții, calitatea vieții locuitorilor de aici să cunoască o îmbunătățire substanțială”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Lucrările de extindere a rețelei de apă, ce se vor derula pe o perioadă de maxim 18 luni, vor acoperi o lungime de 6,25 km.

Valoarea contractului de lucrări este de 2.021.592 de lei, banii fiind asigurați de Consiliul Județean Cluj din fondul special constituit din redevența și impozitul pe profit cuvenite forului administrativ județean și pe care acesta le returnează pentru investiții Companiei de Apă „Someș”. 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza