Se închide Splaiul Independenţei. Traseul alternativ propus

Se închide Splaiul Independenţei. Traseul alternativ propus
Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă închiderea circulației pe Splaiul Independenței, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare în această zonă.

Traficul rutier pe această stradă, mai exact pe tronsonul dintre Opera Maghiară și podul Napoca, va fi închis de miercuri seara, de la ora 19:00, până joi dimineaţa, la ora 06:00. Excepţie fac mijloacele de transport în comun, care se vor deplasa în continuare pe acest sector. De asemenea, va fi închisă și circulația pe podul Napoca dinspre cartierul Grigorescu.

Ca traseu alternativ este recomandat: str. Card. Iuliu Hosu, G. Coșbuc, aleea Stadion, Uzinei Electrice, str. Garibaldi, respectiv la venire spre centru Bd. 1 Decembrie 1918, Pod Garibaldi, str. Uzinei Electrice, aleea Stadion, str. G. Coșbuc, Str. Card. Iuliu Hossu.

Reprezentanţii primăriei roagă conducătorii auto să evite, pe cât posibil, zona pentru a nu se crea blocaje ale traficului. Ei îşi cer scuze participanților la trafic și locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi îndeamnă să se conformeze noilor reglementări de circulaţie. Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere și cu balize.

Comenteaza