Se introduce rețeaua de apă într-o nouă comună din Cluj! Investiție de 2,5 mil. lei

Se introduce rețeaua de apă într-o nouă comună din Cluj! Investiție de 2,5 mil. lei
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Compania de Apă „Someș” a scos la licitație lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă în localitățile Borșa, Borșa Cătun și Giula din județul Cluj.

În prezent, localitățile Borșa, Borșa Cătun și Giula dispun de rețele de apă potabilă însă nu pe toate străzile și ulițele. Extinderea rețelei de distribuție va asigura accesul la apă potabilă pentru toți cetățenii din cele trei localități care, în acest moment, folosesc apă potabilă din surse proprii, fântâni și izvoare.

Această nouă investiție realizată de Consiliul Județean se adaugă celei gestionate de primăria Borșa, respectiv cea de introducere a canalizării în localitatea de reședință și în satul Borșa Cătun. La finalizarea ambelor proiecte, nivelul de trai al locuitorilor va cunoaște clar o îmbunătățire”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Conform reprezentanților forului administrativ județean, extinderea rețelei de apă este propusă a se realiza pe o lungime de 6,25 km.

Noul sistem de apă, administrat de Compania de Apă „Someș”, va fi unul centralizat, în care apa potabilă va fi distribuită la parametrii prevăzuți de normele specifice în vigoare, la debitul de apă necesar consumatorilor.

Valoarea estimată a contractului de lucrări este de 2,5 milioane de lei, banii fiind asigurați din fonduri ale Consiliului Județean.

Ofertele pot fi transmise de operatorii economici interesați până în data de 6 iunie 2023, ora 15.00.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza