Soarta licitaţiei pentru centrul de management al deşeurilor din Cluj se decide mâine

Soarta licitaţiei pentru centrul de management al deşeurilor din Cluj se decide mâine
Soarta licitaţiei pentru centrul de management al gunoaielor din Cluj va fi pecetluită mâine, la Curtea de Apel, după contestaţii şi amânări care au durat luni întregi. Decizia de mâine a instanţei este definitivă şi irevocabilă.

"Decizia instanţei de mâine, care va fi ea, e irevocabilă. În funcţie de aceasta vom şti ce avem de făcut. Fie Curtea de Apel admite contestaţia iar contractul va fi semnat cu câştigătorii, fie o respinge  şi atunci pe baza deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) vor trebui reanalizate ofertele şi să dispunem altceva", a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

În paralel cu soluţionarea contestaţiilor la construirea centrului de transfer, instituţia continuă cu licitaţiile pentru staţiile de transfer, închiderea de rampe, dotarea cu echipamente sau audit. 

Pentru construirea staţiei de transfer sunt 16 oferte, preţul estimativ e de 5 milioane de euro iar ofertele ajung la 3 milioane de euro, spune Tişe. "Acest lucru ne bucură, pentru că licitaţia va da contribuţia judeţului şi a comunelor la acest oproiect. Cu cât preţul de achiziţie e mai mic, cu atât copntribuţia judeţului la proiect va scădea", a conchis preşedintele CJ Cluj.

Comenteaza