Update Strada Cheile Baciului, neasfaltată și plină de gropi / Ce spune Primăria Cluj-Napoca

Strada Cheile Baciului, neasfaltată și plină de gropi / Ce spune Primăria Cluj-Napoca

Un clujean a trimis, zilele trecute, pe adresa redacției o filmare care prezintă situația actuală a străzii Cheile Baciului.

Update

Imediat după replica Primăriei, clujeanul care ne-a trimis sesizarea referitoare la starea străzii Cheile Baciului a venit cu noi precizări. El spune că nu au fost efectuate lucrări de întreținere specifice zonelor nemodernizate. „Primaria Cluj Napoca nu a efectuat vreodata "lucrări de întreținere specifice zonelor nemodernizate"  pe aceasta portiune de drum!  Pot confirma acest lucru toti locatarii/firmele din zona.

Singurele lucrari de intretinere au fost realizate de catre locatarii si societatile care isi au sediul in zona si care au inchiriat periodic utilaje cu care sa niveleze drumul si sa il aduca intr-o stare cat de cat practicabila pentru o scurta perioada de timp. 

Pe aceasta strada exista utilitati: curent, gaz, apa curenta, canalizare! Toata lumea este racordata la utilitati. Nu inteleg care sunt utilitatile lipsa la care face referire Primaria”, a spus Alexandru Rusu, clujeanul care a făcut solicitarea.

Știre inițială:

Strada este neasfaltată și plină de gropi. Primăria municipiului Cluj-Napoca precizează însă că strada nu poate fi încă asfaltată pentru că acolo nu au fost introduse utilități.

„Pe strada Cheile Baciului se efectuează periodic lucrări specifice drumurilor nemodernizate. În această zonă nu au fost introduse încă utilitățile pentru a o putea programa pentru modernizare. Săptămâna viitoare cei de la RADP vor verifica această stradă, iar pe porțiunile degradate se va interveni cu lucrări de întreținere specifice zonelor nemodernizate”, au precizat reprezentanții Primăriei Cluj, contactați de ZIUA de CLUJ.

Reamintim că bărbatul care a trimis sesizarea redactiei noastre a explicat că de-a lungul ultimilor ani s-au făcut solicitări, atât prin intermediul aplicației MyCluj cât și direct către Serviciul Administrare căi publice, dar fără niciun rezultat.

 

 

Comenteaza