Foto Strada Valea Seaca este gata. Boc: "E o lucrare la fel ca oriunde în centrul Clujului, poate chiar mai bună"/ Când va fi finalizată și Valea Chintăului

Strada Valea Seaca este gata. Boc: "E o lucrare la fel ca oriunde în centrul Clujului, poate chiar mai bună"/ Când va fi finalizată și Valea Chintăului
Strada Valea Seaca este gata. Boc: "E o lucrare la fel ca oriunde în centru Clujului, poate chiar mai bună"/ Când va fi terminată și Valea C
Strada Valea Seaca este gata. Boc: "E o lucrare la fel ca oriunde în centru Clujului, poate chiar mai bună"/ Când va fi terminată și Valea C
Strada Valea Seaca este gata. Boc: "E o lucrare la fel ca oriunde în centru Clujului, poate chiar mai bună"/ Când va fi terminată și Valea C

Lucrările de modernizare de pe strada Valea Seacă din Cluj-Napoca, cu o lungime de peste 2 km, au fost finalizate înainte de termen.

Modernizarea străzii Valea Seacă avea termen de finalizare în luna iulie 2024, însă a fost predată cu peste o lună mai devreme.

"S-a terminat mai repede Valea Seacă, să știți că acel constructor este RADP-ul nostru de la primărie care e în subordinea Consiliului Local și a Primăriei. Și aici a terminat cu o lună și un pic mai repede pentru că avea iulie ca termen de finalizare.

Este o stradă de 2,2 km care face legătura între Calea Baciului și Popești, deci partea care ține de municipul Cluj-Napoca a fost în integralitate finalizată și este o lucrare la fel ca oriunde în centru Clujului, poate chiar mai bună.  Adică - de la îngroparea cablurilor în subteran, la trotuoare pe ambele părți, la iluminat cu LED, la stații de autobuz, copertine, marcaje, semaforizare, ziduri de sprijin - acolo unde a fost nevoie, pentru că oriunde este, știți bine, un deal în Cluj începe să curgă pământul la vale, astfel încât și această zonă din Dâmbu Rotund, practic, să fie modernizată", a spus primarul Emil Boc, marți, la ZIUA LIVE.

Strada Valea Seacă face parte, alături de strada Giuseppe Verdi și Valea Chintăului, din grupul celor trei străzi din acea zonă a orașului unde Primăria a demarat lucrări de modernizare. Strada Giuseppe Verdi este, de asemenea, gata, iar, potrivit edilului Clujului, lucrările de pe Valea Chintăului vor fi terminate până la finalul lunii iulie.

"Mă bucur că RADP-ul a reușit să finalizeze două lucrări mai repede, și Giusepe Verdi, și partea care ține de Cluj, partea noastră de pe Valea Sacă este finalizată. Are termenul final 27 iulie, pentru Valea Chintăului, o altă lucrare de amploare. Toate cele trei valorează 30 milioane de euro, vă dați seama ce lucrări de mare amploare sunt acestea. Și suntem în grafic și acolo, ca la sfârșitul lui iulie să fie gata lucrarea pentru Valea Chintăului", a afirmat Boc.

Primarul a ținut să facă și câteva clarificări privind lucrările de pe strada Giusepe Verdi, deoarece au apărut unele "dezinformări de campanie electorală".

"Giusepe Verdi este o stradă importantă care face conexiunea între strada Valea Fânațelor și Colonia Fânațelor, se află între cele două entități. Aici vreau să-i mai informez corect pe clujeni, pentru că unii au încercat să dezinformeze cu rea credință, prezentând niște lucrări de pe strada Valea Fânațelor, care e prima când urci pe deal, stradă care mai avea niște lucrări de făcut la trotuare spre strada Valea Fânațelor, - în prelungirea străzii Valea Fânațelor, începe strada Giusepe Verdi, care este finalizată în integralitate, după care se continuă cu Colonia Valea Fânațelor, iar unii au încercat să amestece specificul ăsta de dezinformare de campanie electorală, prezentând lucrări de pe Valea Fânațelor ca și cum ar fi de pe Giusepe Verdi, spunând: 'vedeți, primăria n-a terminat lucrările'. Acuma, minciuna are picioare scurte, pentru că cei care locuiesc acolo văd unde se termina Valea Fânațelor și unde începe strada Giusepe Verdi", a afirmat Emil Boc.

 

Comenteaza