Străzi modernizate în Baciu şi Suceagu

Străzi modernizate în Baciu şi Suceagu
Veşti bune pentru infrastructura comunei Baciu şi a satelor aferente. Două străzi vor fi reabilitate şi modernizate. Investiţia de circa 1 milion de lei este suportată din bugetul local pe anul 2017.

"S-au adjudecat licitaţiile pentru strada Cheile Baciului (1,225 km) din comuna Baciu şi strada Spitalului (0,315 km) din satul Suceagu. Lucrările pot demara imediat ce expiră termenul de 10 zile în care se pot depune contestaţii de către participanţii la licitaţie şi ar urma să fie finalizat în circa două săptămâni, dacă condiţiile meteo permit acest lucru", a declarat edilul comunei clujene, Florin Ioan Mureşan. 

O altă licitaţie ce se apropie de final priveşte modernizarea a 8,14 km de drumuri agricole, în valoare de 1 milion de euro, fonduri UE nerambursabile. Proiectul cuprinde şi construirea unui drum de 3,8 km care va fi folosit ca o alternativă de ieşire la drumul naţional extrem de aglomerat care leagă Baciu de Cluj-Napoca. Traseul acestui drum va fi următorul: str. Jupiter - str. Neptun - str. Bisericii Ortodoxe și str. Valea Seacă.

 

 

 

Comenteaza