Sute de gospodării din Cluj vor avea o nouă canalizare. S-a semnat contractul de 5 mil. lei

Sute de gospodării din Cluj vor avea o nouă canalizare. S-a semnat contractul de 5 mil. lei

Compania de Apă Someș S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a semnat contractul de lucrări ce prevede ,,Extinderea rețelei de canalizare în localitatea Livada, comuna Iclod”.

„Este foarte important să extindem canalizarea în întreaga localitate, astfel încât de acest serviciu să beneficieze toți locuitorii. Obiectivul nostru rămâne același, ca și cetățenii din mediul rural să aibă parte de aceleași facilități ca în mediu urban iar un număr cât mai mare de clujeni să aibă acces la rețelele județene de apă și canalizare”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Obiectivul de investiții prevede extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 5 km, în localitatea Livada, comuna Iclod, construcția unei conducte de refulare pe o lungime de 1,19 km, precum și a două stații de pompare apă uzată menajeră.

În valoare de 5.055.077 lei, fără TVA, investiția este finanțată de Consiliul Județean Cluj din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID),  alimentat din redevența și impozitul pe profit datorate forului administrativ județean de Compania de Apă ”Someș”.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza