Update Tot mai mulți clujeni se plâng de starea străzii Cheile Baciului

Tot mai mulți clujeni se plâng de starea străzii Cheile Baciului

O clujeancă a trimis pe adresa redacției ZIUA de CLUJ o sesizare referitoare la situația străzii Cheile Baciului, care este de mai mult timp nemodernizată.

Update

O altă persoană spune că de-a lungul timpului a făcut, la rândul său mai multe sesizări.

„Am facut de mai multe ori sesizare la primaria Cluj-Napoca ca sa intervina pe strada Cheiele Baciului si de fiecare data am primit acelasi raspuns: strada este in intretinere drumuri nemodernizate si se va intervenii pt. intretinere, dar nu a venit nimeni sa astupe gropile, sa o indrepte sau sa desfunde santurile. 

De fiecare data cand s-a facut ceva, a fost pentru că am pus mai multe firme bani din bugetul nostru si am indreptat strada.

Primaria ne minte de fiecare data cand facem o sesizare si in ultimul an nici nu mi-a mai dat raspuns la sesizarile pe care le fac la acest drum”, a spus aceasta.

Știre inițială:

Ea contrazice poziția Primăriei Cluj pe acest subiect. Aceasta este a doua sesizare în care se atrage atenția asupra stării proaste a străzii Cheile Baciului.

„Ca raspuns la afirmatia Primariei Cluj-Napoca referitoare la faptul că "Pe strada Cheile Baciului se efectuează periodic lucrări specifice drumurilor nemodernizate. În această zonă nu au fost introduse încă utilitățile pentru a o putea programa pentru modernizare." 

AFIRMAȚIA NU ESTE ADEVARATĂ!!! Utilitățile sunt introduse, deci nu există motive ca strada să nu fie programată pentru modernizare. În realitate, strada Cheile Baciului nu a beneficiat din partea primăriei de niciun serviciu de modernizare sau reparații de drum. În fiecare an, firmele, respectiv familiie care locuiesc in zonă și care circulă pe această portiune de drum plătesc din fonduri proprii firme care vin și repară drumul pentru a fi cât de cât practicabil.

Solicităm Primăriei sa verifice îndeaproape și de urgență situația REALĂ de pe strada Cheile Baciului și să fie luate măsurile necesare pentru a îmbunătăți condițiile acestei străzi.

Sperăm ca această problemă să fie tratată cu seriozitate și să se reflecte corect în acțiunile viitoare ale primăriei”, se arată în sesizare.

Reamintim că săptămâna trecută un clujean a trimis pe adresa redacției o filmare care prezenta starea străzii Cheile Baciului, cu gropi și neasfaltată.

Comenteaza