Trei comune clujene au primit bani de la Consiliul Județean. La ce urgențe vor fi folosiți

Trei comune clujene au primit bani de la Consiliul Județean. La ce urgențe vor fi folosiți
| Foto: arhiva

Consiliul Județean Cluj a aprobat alocarea unor sume din fondul de rezervă al bugetului Județului Cluj pentru trei comune clujene.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat joi, 28 martie 2024, în ședința ordinară a forului administrativ județean, în unanimitate de voturi.

Continuăm să venim în sprijinul primăriilor și, implicit, al locuitorilor Clujului, în vederea asigurării unor condiții optime de funcționare a infrastructurii rutiere, de apă, educaționale și culturale. Urmărim, astfel, armonizarea dezvoltării întregului județ și asigurarea în mediul rural a unor condiții de viață cât mai apropiate sau chiar similare celor din mediul urban”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Astfel, comunei Jichișu de Jos i-a fost alocată suma de 300.000 de lei pentru reabilitarea clădirii căminului cultural din localitatea Codor.

De asemenea, forul administrativ județean a alocat comunei Căpușu Mare 350.000 de lei pentru reabilitarea podului din localitatea Căpușu Mic, respectiv pentru asigurarea funcționării stației de epurare din Agârbiciu.

Totodată, comunei Bobâlna i-a fost acordat un ajutor financiar în sumă de 299.910 lei în vederea finanțării lucrărilor de reparații a școlii din localitatea Suaraș, căminului cultural din Cremenea și căminului cultural din Răzbuneni.

Sprijinul acordat de către forul administrativ județean este necesar în vederea înlăturării efectelor unor calamități naturale și a unor situații de extremă dificultate în cele trei comune.

Comenteaza