Uioreanu la inaugurarea noii piste: Clujul va deveni un punct important în zona aero

Uioreanu la inaugurarea noii piste: Clujul va deveni un punct important în zona aero
Clujul va deveni un punct important în zona aero, odată cu inaugurarea noii piste a aeroportului din Cluj-Napoca, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Uioreanu a menţionat că investiţia este una din cele mai mari realizate după 1989 în zona Clujului:

"Clujul va deveni un punct important în zona aero", a punctat Uioreanu, în discursul care a precedat mitingul aviatic prilejuit de noua pistă a aeroportului.

Prefectul Gheorghe Vuşcan a menţionat că noua pistă reprezintă o investiţie importantă pentru întreaga regiune a Transilvaniei şi că de ea vor beneficia, prin impactul economic creat şi cei care nu vor călători cu avionul.

La inaugurarea manifestărilor prilejuite de inaugurarea noii piste au luat cuvântul şi David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", respectiv generalul Arman Petrescu.

Sunt prezenţi la aeroport şi numeroşi reprezentanţi ai mediului politic, administrativ şi al instituţiilor de ordine publică.

Amintim, la inaugurarea noii piste sunt aşteptaţi premierul Victor Ponta, respectiv preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Timp de mai bine pe o oră au avut loc demonstraţii aeriene, unele dintre ele de mare efect, la manifestare asistând numeroşi clujeni. Urmează demonstraţiile avioanelor militare.

 

Etichete
Comenteaza