Uioreanu solicită ARR să retragă licenţele Fany

Uioreanu solicită ARR să retragă licenţele Fany
Consiliului Judeţean solicită Autorităţii Rutiere Române să retragă licenţele de pe traseele cuprinse în Asociaţiei Metropolitane de Transport Public Cluj. ARR este singura autoritate în măsură să retragă licenţele în cauză, precizează Uioreanu.

Astfel, Uioreanu a solicitat ARR să analizeze situaţia transportului din Cluj şi să ia măsura retragerii licenţelor Fany, având în vedere faptul că instanţa Curţii de Apel Cluj a decis recent să anuleze suspendarea hotărârii Consiliului Judeţan prin care fuseseră scoase de la licitaţie traseele din aria metropolitană. De altfel, în urmă cu două zile, Emil Boc i-a trimis lui Uioreanu o scrisoare oficială prin care i-a cerut să retragă licenţa cu care operează compania Fany.

"Prin intermediul acestei adrese Consiliul Judetean Cluj solicita Autoritatii Rutiere Romane analizarea situatiei existente precum si luarea masurilor legale in vederea retragerii licentelor de pe traseele in cauza, in calitate de emitent al acestora. Reafirmam in acest context faptul ca, potrivit prevederilor legale in vigoare si a competentelor care ii revin, Autoritatea Rutiera Romana este singura in masura sa retraga aceste licente pe care le-a emis", transmite preşedintele CJ Cluj prin intermediul unui comunicat de presă. 

Comenteaza