Un fost ministru propune un sistem integrat de parcări pentru Cluj

Un fost ministru propune un sistem integrat de parcări pentru Cluj
Un fost ministru PSD susţine că soluţia pentru traficul din Cluj este un sistem de parcări integrat şi crearea de noi soluţii de parcaj în centru.

Aurelia Cristea, fostul ministru pentru Dialog Social, critică traficul infernal din Cluj şi spune că asfaltarea nu va rezolva această situaţie.

Cristea spune că deţine rezolvarea concretă a problemei, care ar consta într-un sistem de parcări integrat şi crearea de noi soluţii de parcaj în centru, din măsuri pentru încurajarea metodelor alternative de circulaţie şi un mai bun management al transportului public. Nu oferă însă mai multe detalii despre acest plan concret.

„Noi credem că doar toate aceste măsuri, implementate, desigur, alături de asfaltare, pot într-adevăr să rezolve problema traficului în municipiu. În rest, e doar poleială, măsuri pompieristice cu iz de primăvară electorală şi nu are legătură cu un management public performant, orientat spre asigurarea unei bune calităţi a vieţii cetăţenilor!", a declarat deputatul Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

Aurelia Cristea este candidatul PSD pentru funcţia de primar al Clujului.

 

Comenteaza