Un important investitor străin se "stabileşte" în Floreşti. Se vor crea 500 de noi locuri de muncă

Un important investitor străin se
Primarul celei mai populate comune din ţară, Horea Şulea, a anunţat venirea unui important investitor străin în localitate.

Potrivit acestuia, cel mai mare producător de scule aşchietoare din Europa îşi va deschide o fabrică în Floreşti. În urma investiţiei se vor crea 500 de noi locuri de muncă, a mai informat Şulea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Pentru a încuraja venirea investitorului, în perioada imediat următoare autorităţile floreştene se vor axa pe fluidizarea accesului dinspre comună spre municipiul Cluj-Napoca.

"Legat de Centura de pe Sud, în 1-2 luni sper să intrăm în licitaţia de execuţie. Consider că Drumul Expres ce va lega autostrada de sensul giratoriu Cora este o soluţie viabilă şi realizabilă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară. De asemenea, mă gândesc la a demara un proiect pe fonduri europene privind canalizarea şi acoperirea văii adiacente străzii Eroilor. Şi apoi lărgirea străzii, mutarea trotuarului...Ce ziceţi?!", a precizat Şulea. 

În acelaşi timp, drumul de exploataţie agricolă de pe Nord, care iese din garanţe în octombrie, va fi asfaltat pe fonduri europene.

Comenteaza