Foto Un nou drum județean din Cluj a intrat în reparații. Ce lucrări se fac

Un nou drum județean din Cluj a intrat în reparații. Ce lucrări se fac
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere curentă și periodică pe sectorul de drum Viișoara – joncțiunea cu drumul județean DJ 151C, situat pe drumul județean DJ 150.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță.

Lucrările vizează sectorul în lungime de peste 7 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+600 și 7+900.

Importanța operațiunilor de întreținere a drumului județean 150 e dată de faptul că acest sector asigură locuitorilor din proximitatea municipiului Câmpia Turzii un acces rapid şi în condiţii de siguranţă”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Operațiunile vor consta în întreținerea părții carosabile prin înlăturarea pietrișului și a criblurii de pe calea de rulare, curățarea platformei drumului de materialul adus de viituri, aducerea la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, asigurarea scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor și a rigolelor, asigurarea esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului, reprofilarea drumurilor laterale, montarea de parapete metalice unde situația impune acest lucru și înlocuirea de podețe tubulare.

Comenteaza