Un sat din Cluj își extinde rețeaua de alimentare cu apă. Alin Tișe: “Cu finalizarea investiției va crește și calitatea vieții locuitorilor din zonă”

Un sat din Cluj își extinde rețeaua de alimentare cu apă. Alin Tișe: “Cu finalizarea investiției va crește și calitatea vieții locuitorilor din zonă”
| Foto: Consiliul Județean Cluj

Rețeaua de alimentare cu apă va fi extinsă într-un sat din județul Cluj.

Compania de Apă „Someș” S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Feldioara din comuna Cătina.

„Este un nou pas înainte în demersul nostru de a asigura tuturor clujenilor acces la o apă potabilă de cea mai bună calitate. Odată cu finalizarea investiției va crește, cu siguranță, și calitatea vieții locuitorilor din zonă”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În prezent, în Feldioara se află în curs de execuție un proiect de alimentare cu apă, dar care nu acoperă întreaga localitate. În acest context, noua investiție vizează extinderea sistemului existent de alimentare cu apă, pe o lungime de 4,81 km.

Totodată, sunt prevăzute trei stații de pompare complet echipate și automatizate, precum și 150 de branșamente la imobile, până la limita de proprietate.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 1.746.100 de lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 6 septembrie 2023, ora 15.00.

Comenteaza