Un supermarket deschis în Mărăşti lasă vecinii fără locuri de parcare. "Locuim aici de 26 de ani, şi de câteva zile nici pe trotuar nu putem circula"

Un supermarket deschis în Mărăşti lasă vecinii fără locuri de parcare.
"Românească" la Cluj: un supermarket deschis în Mărăşti le dă de furcă celor ce locuiesc în zonă, după ce vecinii s-au trezit cu toate locurile de parcare ocupate de clienţi, chiar dacă magazinul are parcare subterană.

Nicolae Miclăuş e unul dintre cei păţiţi: "în 13 decembrie lângă blocul în care locuiesc s-a deschis un supermarket", spune el. "La numai 24 de ore de la deschidere parcările noastre, ale celor din blocurile din zonă, sunt tot timpul oocupate de maşinile cumpărătorilor care vin la magazine". În plus, spune el, în urmă cu o săptămână maşina fiicei sale a fost lovită în parcare, iar făptaşul a fugit. Magazinul are parcări la subsol, "dar din 5 maşini care vin la magazin, doar una intră în parcarea de la subsol, ceilalţi ignoră pur şi simplu indicatoarele care le interzic accesul la parcările noastre". Vecinii au vorbit cu reprezentanţii magazinului, care le-au spus că rezolvarea situaţiei ţine de competenţa Poliţiei. "În această situaţie, noi locatarii celor două blocuri ce trebuie să facem, când venim acasă şi trebuie să mai mergem un kilometru până găsim un loc de parcare, cu toate că plătim parcarea repartizată de la Primărie?", întreabă el. Miclăuş conchide: "locuim aici de 26 de ani, şi de câteva zile nici pe trotuar nu putem circula.

Supermarket-ul s-a deschis în 13 decembrie pe bulevardul 21 Decembrie 1989 din Mărăşti, şi are o suprafaţă de 1.700 de metri pătraţi, cu 60 de locuri de parcare pentru clienţi.

Comenteaza