Undă verde pentru un nou teren de sport într-o școală din Cluj-Napoca. Va costa aproape 1 milion de lei

Undă verde pentru un nou teren de sport într-o școală din Cluj-Napoca. Va costa aproape 1 milion de lei

Consiliul Județean Cluj a aprobat, joi, alocarea a aproape 1 milion de lei pentru amenajarea unui nou teren de sport la Școala Profesională Specială „Samus” din Cluj-Napoca.

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de joi, 17 octombrie, indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Lucrări în vederea îmbunătăţirii procesului educaţional - amenajare teren de sport”  la Şcoala Profesională Specială „Samus” Cluj-Napoca.

Principalul obiectiv al investiției vizează creșterea calității serciciilor de învățământ acordate copiilor cu nevoi speciale şi crearea unui spațiu necesar dezvoltării psiho-motorii şi comportamentale.

Astfel, va fi realizat un teren de sport cu o suprafață de joc din gazon artificial de 800 mp, care va fi dotat cu două porți de minifotbal, structura împrejmuirii fiind realizată din stâlpi metalici cu înălţimea de 6 metri. Împrejmuirea cu înălțime de 6 metri va fi realizată din plasă metalică împletită şi va conține o cale de acces.

Valoarea totală a investiției este de 958.312,94 lei, TVA inclus, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Cluj pe anul 2025 şi din alte surse constituite potrivit legii.

Noua investiție ce privește Școala Profesională Specială „Samus” vine după alte două proiecte din fonduri europene finalizate de forul administrativ județean în unitatea de învățământ, ce au vizat creșterea eficienței energetice a clădirilor cantină și internat, respectiv a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare.

Comenteaza