Unde poți trimite sezisări legate de activitatea Supercom? Au 24 de ore la dispoziție să rezolve problema

Unde poți trimite sezisări legate de activitatea Supercom? Au 24 de ore la dispoziție să rezolve problema

Firma bucureșteană Supercom se ocupă de ridicarea gunoaielor menajere din tot județul Cluj pentru următorii 10 ani. La final de ianuarie 2023, a intrat și la Cluj-Napoca, iar de atunci reclamațiile nu se mai opresc.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, susține că se așteaptă la o îmbunătățire a situației în perioada următoare.

Operatorul de salubrizare este acum la început de contract pe Lotul 1 (Cluj-Napoca, comunele arondate, și zona Huedin cu comunele arondate). Așteptăm o îmbunătățire a intervenției pe această zonă.

În vederea asigurării unei monitorizări mai eficiente și centralizate a problemelor, vă rugăm să utilizați aplicația Timestamp Camera (gratuit din AppStore sau Google Play) și să transmiteți pe Whatsapp la nr. 0770247631 doar poze de la locul sesizării!

Sesizările pot fi făcute și telefonic (sunt 3 operatori disponibili la dispecerat) sau prin email: cluj@supercom.roOperatorul are la dispoziție maxim 24 de ore să remedieze problemele semnalate de către cetățeni prin mail sau aplicație, altfel va fi sancționat. Clujeni, vă mulțumesc pentru colaborare!”, a transmis Alin Tișe.

De menționat este faptul că, firma bucureșteană Supercom a câștigat salubrizarea menajeră în tot județul Cluj - pe toate cele trei loturi – Cluj-Napoca/Huedin, Gherla/Dej și Turda/Câmpia Turzii, fiecare cu comunele din jur, dar și operarea CMID – centrul de management integrat al deșeurilor. Licitația a fost organizată de Asociația de dezvoltare intercomunitară ECO Metropolitan, din care face parte Consiliul Județean Cluj și primăriile.

Noul operator va amplasa pubele smart în oraș, care vor cântări gunoiul, și astfel se va calcula cât are de plătit fiecare clujean în parte. Acest demers ar urma să încurajeze și mai mult colectarea selectivă a gunoiului, ținând cont și de faptul că stația de sortare a deșeurilor, proiect al Consiliul Județean, va fi dată în curând în folosință.

La case și la agenții economici, deșeurile vor fi cântărite din poată în poartă, șoferul mașinii va elibera un bon în funcție de cantiate, care va fi atașat la factura lunară.

La blocuri, deșeurile se vot cântări paușal, toate pubele din zonă, iar împărțirea costurilor se va face la numărul de locuitori arondați arealului respectiv.

Comenteaza