Update la aplicaţia care îţi arată unde găseşti parcare liberă în Cluj. Vezi noutăţile

Update la aplicaţia care îţi arată unde găseşti parcare liberă în Cluj. Vezi noutăţile
Prin aplicaţia ClujParking sunt monitorizate la ora actuala 6 parcări şi parking-uri din zona centrală şi semicentrală (parking Moţilor, parking Sala Polivalentă, parcare Unirii, parking Multiplex Leul, parcare Cipariu, parcare Mihai Viteazu), însumând peste 1.300 de locuri de parcare.

Reamintim că aplicaţia ClujParking, dezvoltată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu AROBS Software prin clusterul ARIES Transilvania arată disponibilitatea locurilor de parcare în parcările cu barieră din municipiul Cluj-Napoca.

NOUTĂŢI:

De la prima apariţie, aplicaţia a trecut prin redesign la sfârşitul lunii martie şi i s-au adăugat câteva informaţii referitoare la parcările din municipiu. Ultimul update conţine mai multe îmbunătăţiri substanţiale printre care:

1. Aplicatia este disponibilă şi în limba engleză;
2. Au fost adăugate tarifele la fiecare parcare;
3. Au fost incluse informaţii referitoare la distanţa şi durata estimată până la fiecare parking din aplicaţie, din locaţia în care se află utilizatorul;
4. Utilizatorul are acum posibilitatea să salveze anumite parcări ca parcări preferenţiale (utilizatorul poate alege să îi fie afişate informatii doar despre anumite parking-uri);
5. Posibilitatea "notificărilor push". Începând cu aceasta versiune, Primăria poate trimite notificări către cei care au instalat aplicaţia, astfel încât ei să fie anunţati imediat despre unele evenimente care îi interesează (de exemplu, se poate transmite dacă o parcare este cu intrare liberă într-o zi sau dacă este închisă sau poate fi transmis dacă este un blocaj, un accident într-o anumita zona etc.). Aceste notificări pot fi trimise şi tuturor utilizatorilor, dar şi numai unor grupuri de utilizatori cum ar fi cei care au salvat un parking ca preferenţial, cu acceptul prealabil al utilizatorului. Astfel, utilizatorul, la instalare, este întrebat dacă doreşte sau nu să primească notificări, la fel ca la orice altă aplicaţie.

Pentru a vedea aceste îmbunătăţiri tot ce trebuie să facă utilizatorul este să îşi actualizeze aplicaţia instalată. Cei care aleg să îşi descarce aplicaţia de acum încolo vor primi direct ultima versiune.

De la lansarea aplicaţiei, de la începutul lunii martie, aceasta a fost instalată de către 6.187 de utilizatori, dintre care 3.804 de instalari pe sisteme Android si 2383 de instalari pe sisteme iOS.

 

Comenteaza