Video Valea Chintăului a fost finalizată. Cum arată strada din Cluj-Napoca modernizată cu 15 mil. euro

Valea Chintăului a fost finalizată. Cum arată strada din Cluj-Napoca modernizată cu 15 mil. euro
| Foto: Captură video - Facebook - Emil Boc

Lucrările de modernizare pentru Strada Valea Chintăului din municipul Cluj-Napoca au fost finalizate. 

„Este 16 august, și lucrarea de infrastructură de pe Valea Chintăului a fost finalizată la termen, confor promisiunii făcute. Lucrarea costă aproape 15 milioane de euro și vizează aproape 4 km de stradă (...) Scopul a fost să avem o infrastructură de ultimă generație și aici, la fel ca în centrul Clujului. Obiectivul nostru este să avem infrastrcutură de calitate în fiecare colț al orașului, oriunde locuiește clujeanul, pentru că este plătitor de impozite și taxe”, a transmis primarul Emil Boc, într-o postare pe Facebook.

Investiție de 15 milioane euro pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca

Lucrările de modernizare a străzii Valea Chintăului din Cluj-Napoca sunt finalizate, urmează mici retușuri și procedura de recepție. Obiectivul nostru este să avem infrastructură de calitate în fiecare colț al orașului.

Detalii proiect V. Chintăului: Lungimea străzii modernizate: 3.777 m Lățimea carosabilă: 6 m Suprafață carosabil nou: 24.348,60 mp Suprafață trotuare: 13.077 mp Suprafață velo: 10.649 mp Lățime trotuare: 1,50 metri Lățime pistă de biciclete: 1,50 metri

Modernizarea străzii a cuprins și următoarele lucrări: Rețea de canalizare pluvială și drenaj Consolidare teren cu ziduri de sprijin Canalizație și rețea de fibră optică Relocarea rețelelor electrice aeriene Rețea de iluminat public cu stâlpi LED Amenajare 9 stații de autobuz CTP Sistem de semaforizare și semnalizare rutieră

Cu o investiție totală de 64.132.904 lei fără TVA (76.318.155 lei cu TVA), modernizarea străzii Valea Chintăului aduce beneficii semnificative locuitorilor și celor care tranzitează zona, asigurând siguranță și confort pentru toate tipurile de trafic: auto, velo și pietonal. Strategia primăriei este să ofere locuitorilor din Cluj-Napoca infrastructură modernă și eficientă, care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții.

Comenteaza