Video VIDEO cu șantierul viitorului sediu al Academiei Naționale de Muzică

VIDEO cu șantierul viitorului sediu al Academiei Naționale de Muzică

Lucrările avansează la viitorul sediu al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, din cartierul Mănăștur.

„Până în prezent, a fost finalizată toată partea de rezistență și au fost executate închiderile exterioare din BCA la nivelul corpurilor existente. Totodată, a fost finalizată toată partea de infrastructură la nivelul noului corp de clădire ce va cuprinde o sală de spectacole modernă. Actualmente se montează tâmplăria, iar în paralel se lucrează la nivelul întregii clădiri, fiind în execuție șape, pereți de compartimentare, izolații, instalații electrice, instalații sanitare și HVAC.

După finalizarea lucrărilor, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima" va deveni un adevărat ”hub” cultural, ce va beneficia de: sală de spectacole cu o capacitate de 970 de persoane, sală de orgă cu 216 de locuri, amfiteatru cu 224 de locuri, bibliotecă, săli de curs, săli de studiu individual, diferite alte săli (repetiţii, de încălzire pentru artişti, săli individuale pentru dirijor şi solist, săli de regie etc.)

De asemenea, va mai avea laboratoare, vestiare pentru artişti, spaţiu pentru depozitarea decorurilor, adăpost de protecţie civilă pentru 140 de persoane la demisolul clădirii, cămin studențesc cu 56 de camere pentru un număr de 180 de studenţi și o sală de sport”, au transmis reprezentanții firmei de construcții.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza