Viitorul parc industrial Tetarom V, analizat de experţi

Viitorul parc industrial Tetarom V, analizat de experţi
O delegație formată din experți ai Tetarom SA, societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, s-a deplasat joi în zona Câmpia Turzii, pe amplasamentul viitorului parc industrial.

Scopul principal al acestui demers îl reprezintă analizarea, la fața locului, a unor aspecte de natură tehnică, precum și stabilirea următorilor pași care trebuie întreprinși în vederea edificării în respectiva locație a viitorului parc industrial, a informat conducerea instituţiei.

„Ceea ce facem în momentul de față nu este decât o dovadă de consecvență, mai exact concretizarea unei inițiative pe care am avut-o încă din anul 2012 și pe care am anunțat-o public la acel moment.

Consider ca județul trebuie sa cunoască o dezvoltare echilibrată și armonioasă, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă sunt o problemă acută pentru locuitorii din zonă.

Chiar dacă a fost o întâlnire de lucru, dintr-o serie mai lungă care vor urma, ne dorim ca demersurile sa avanseze cât mai rapid astfel încât și beneficiile în plan economic și social să apară în cel mai scurt timp posibil", a declarat președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Tișe.

Comenteaza