Zeci de noi gospodării din Cluj au apă potabilă de cea mai bună calitate. Tișe: „A fost o lucrare complexă”

Zeci de noi gospodării din Cluj au apă potabilă de cea mai bună calitate. Tișe: „A fost o lucrare complexă”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Reprezentanții forului administrativ județean clujean anunță că s-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de apă în comuna Cătina.

Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” au finalizat lucrările de alimentară cu apă a satului Copru din comuna Cătina, respectiv de extindere a rețelei de apă existente în localitatea Cătina.

Investiția a prevăzut realizarea a 20 de km de conducte de aducțiune și distribuție a apei, 1 rezervor de înmagazinare, 2 stații de pompare și branșamente noi la imobile.

A fost o lucrare complexă finanțată din fonduri ale Consiliului Județean, prin intermediul căreia am reușit să aducem apa potabilă de calitate, pentru prima dată, în satul Copru. După finalizarea etapei de recepție, cetățenii din comuna Cătina se vor bucura și ei de avantajele unui serviciu public certificat, furnizat în regim continuu”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Lucrările, în valoare de aproximativ 5,3 milioane lei, au fost finanțate de Consiliul Județean Cluj din fondul ”Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare – I.I.D.” al Companiei de Apă Someș, constituit din redevența și impozitul pe profit virate forului administrativ județean și returnate Companiei pentru investiții.

Comenteaza