Foto Sală de sport ultramodernă într-o comună din Transilvania. Investiție de peste un milion de euro

O comună din Ardeal se pregătește să aducă un nou val de entuziasm și oportunități pentru comunitatea sa, odată cu finalizarea lucrărilor la noua sa sală de sport multifuncțională.

Clădirea sălii de sport este ridicată în satul Drașov, comuna Șpring, județul Alba.

Cu o suprafață generoasă dedicată sportului, incluzând terenuri pentru baschet, tenis și volei, precum și o tribună modernă cu 102 locuri, noua sală de sport va oferi un cadru propice pentru practicarea diverselor activități sportive și pentru organizarea de evenimente comunitare, scrie Alba24.ro.

„Lucrările continuă pentru sala de sport cu tribune de 102 locuri, sală atât de necesară tinerilor și copiilor din comună. Pasionații de sport vor avea unde să facă antrenamente, indiferent de anotimp și vom putea înființa echipe sportive care să facă performanță în viitor, având condițiile necesare.

Muncim și am avut șantier în toate cele 4 sate, de 3 ani și jumătate, iar asta este cea mai importantă carte de vizită: faptele! Chiar dacă mai avem mult de lucru, comuna Șpring s-a schimbat și se află în continuă dezvoltare. Unde este muncă, implicare și sprijin se văd rezultate, chiar și într-un timp scurt, iar vorbele nu își au rostul”, a scris primarul din Șpring, Iulia Stănilă, pe pagina de Facebook.

Contractul pentru proiectarea și construirea sălii de sport din satul Drașov are o valoare de 5.990.000 de lei, fără TVA (aproximativ 1.200.000 euro).

Pe lângă facilitățile sportive, sala de sport va oferi și spații de primire și amenajări pentru confortul și siguranța utilizatorilor, inclusiv vestiare dotate complet și un cabinet de prim ajutor.

Sala va fi dotată cu o baterie de vestiare dotate cu dușuri și grupuri sanitare. Se vor realiza vestiare pentru profesori/ arbitri și un cabinet de prim ajutor.

La etaj, tribuna va fi din structură de beton monolit și este prevăzută cu scaune individuale. Scaunele sunt realizate din polietilenă copolimerizată colorată în masă, au clasa de reactivitate la foc 1 și au fixări ascunse cu șuruburi amplasate în șezut, mascate cu capace clipsate la fața cu șezutul.

Comenteaza