Video Aparat drug test modern, cumpărat de Primăria Florești! Pivariu: „Drogurile sunt o realitate crudă, inclusiv în societatea noastră”

Aparat drug test modern, cumpărat de Primăria Florești! Pivariu: „Drogurile sunt o realitate crudă, inclusiv în societatea noastră”
| Foto: captură video

Aparatul achiziționat de primăria celei mai mari comune din țară a fost dat în comodat Secției de Poliție 6 Rurală, de pe raza Floreștiului.

Edilul Bogdan Pivariu susține că mai urmează și alte proiecte asemănătoare, cu scopul reducerii efectelor devastatoare pe care consumul de droguri și de alte substanțe îl are în rândul familiilor și al comunității.

Primăria și Consiliul Local Florești au achiziționat un aparat modern - drug test- pe care l-am dat astăzi (luni - n.red.) în comodat Secției de Poliție 6 Rurală, de pe raza comunei Florești.

Drogurile sunt o realitate crudă, inclusiv în societatea noastră. Ne preocupă sănătatea și siguranța cetățenilor și a tuturor membrilor comunității din Florești. Prin această acțiune, Primăria din Florești își aduce aportul, și nu putem rămâne indiferenți, pentru că realitatea ne obliga.

Prezenți la întâlnirea de luni au fost:
- Chestor de poliție Rus Mihai Inspector Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj
- Comisar Șef de Poliție Ciprian Rus - Șeful Poliției Mun. Cluj Napoca
- Bogdan Cighir - Inspector Poliție Secția 6 Florești
- Colonel (r) Mandi Cristian - Directorul Direcției Poliția Locală Florești
- Albert Zoltan - Viceprimar Comuna Florești

Mai avem multe proiecte pe rol și vom aloca resurse, cu scopul reducerii efectelor devastatoare pe care consumul de droguri și de alte substanțe îl are în rândul familiilor și al comunității”, a transmis primarul Floreștiului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza